banner

Λειτουργία ιστοσελίδας

Ο απλός επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιεί ελεύθερα όλες τις επί μέρους σελίδες, εκτός του ηλεκτρονικού καταστήματος, για το οποίο απαιτείται εγγραφή. Η Ιστοσελίδα μας απεθύνεται τόσο στον επαγγελματία (κατάστημα, πρατήριο καυσίμων, συνεργείο, κλπ) όσο και στον ιδιώτη κάτοχο αυτοκινήτου. Το website μας υποστηρίζει πλήρως και τις σύγχρονες εφαρμογές μέσω κινητών τηλεφώνων.

Η σελίδα ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις σε γενικού ενδιαφέροντος θέματα όπως η συμβολή σας στην Ανακύκλωση σε σχέση με το αυτοκίνητο, ποια είναι η διαφορά μεταξύ γνησίων ανταλλακτικών, πρώτης εφαρμογής, πιστοποιημένων και απομιμήσεων, καθώς επίσης και σε θέματα που σχετίζονται με το διαδίκτυο και τους περιορισμούς στη χρήση του. Επιπλέον, παρέχονται οι σύνδεσμοι των κυριοτέρων ιστοσελίδων περιοδικών και διοργανώσεων στο χώρο της αυτοκίνησης και των αγώνων, παιχνίδια αυτοκινήτου στον υπολογιστή και σύνδεσμος για την φθηνότερη βενζίνη κοντά σας.

Η σελίδα των ανταλλακτικών ΠΡΟΪΟΝΤΑ είναι κωδικοποιημένη κατά κατηγορίες και ομάδες για να επιλέξετε από μία εύκολα κατανοητή βασική κατηγορία, την επί μέρους ομάδα την οποία ψάχνετε και το εργοστάσιο της προτιμήσεώς σας, ακόμη και εάν δεν έχετε ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

Επιλέγοντας κατηγορία και ομάδα έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τις αυθεντικές ιστοσελίδες των εργοστασίων, οι οποίες έχουν συνήθως παρόμοια δομή (πολλές μάλιστα είναι μεταφρασμένες στην Ελληνική γλώσσα) και να πλοηγηθείτε καθοδηγούμενοι μέσα από αυτές, με κριτήρια όπως το όνομα του αυτοκίνητου, το μοντέλο του, ο τύπος του κινητήρα, η χρονολογία, τα κυβικά κλπ, ώστε τελικά να βρείτε τον εμπορικό κωδικό ενός ανταλλακτικού.

Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν φωτογραφίες, τεχνικά σχέδια και διαστάσεις για να μπορέσετε οπτικά να επιβεβαιώσετε το ορθό της επιλογής σας. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Έχοντας ανασύρει οποιονδήποτε κωδικό μπορείτε να τον παραλάβετε από τις εγκαταστάσεις μας στο 4 χλμ της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Αθηνών ή να τον παραγγείλετε από το τμήμα του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Σε αυτό σας δίνεται η δυνατότητα απ΄ ευθείας παραγγελίας του εμπορικού κωδικού, τόσο της πρώτης σας επιλογής όσο και των εναλλακτικών. Η διαθεσιμότητα και η τιμή των ανταλλακτικών θα σας γνωστοποιούνται αυτομάτως για να μπορείτε ταυτόχρονα να επιλέξετε την πλέον οικονομική και συμφέρουσα λύση και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Εναλλακτικά, εαν έχετε ήδη αποκτήσει κωδικούς εισόδου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μία παρόμοια αλλά δομημένη μέθοδος εύρεσης θα σας οδηγήσει διεξοδικά στο ζητούμενο ανταλλακτικό χρησιμοποιώντας και τις ενσωματωμένες μηχανές αναζήτησης, με μάρκα – μοντέλο – κυβικά – χρονολογία – κλπ. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε αρχικά τις ιστοσελίδες των εργοστασίων για την εύρεση του εμπορικού κωδικού, λόγω πολυπλοκότητας στην απόκριση της δομημένης μεθόδου ευρέσεως ανταλλακτικών.

Η σελίδα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις και λύσεις κυρίως σε τεχνικά θέματα όπως είναι για παράδειγμα η τοποθέτηση ενός φίλτρου καμπίνας επιβατών ή η σωστή επιλογή ενός προϊόντος το οποίο απαιτεί κάποιας μορφής βιβλιογραφία ή δύσκολα μπορεί να περιγραφεί και απαιτείται εικόνα κλπ. Επίσης, δίνει απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα και απορίες πελατών, τις οποίες πιθανώς εσείς έχετε υποβάλλει μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Τέλος, η σελίδα ΝΕΑ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ περιέχει εκτός από τις τρέχουσες προσφορές μας, εκτυπώσιμες μορφές αρχείων, διαφημιστικά Videos, καταλόγους σε PDF και γενικές πληροφορίες για τις αποστολές των προϊόντων μας και τις αγορές σας μέσω του e-shop.

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε την Εταιρεία μας για την επισκευή και το service του αυτοκινήτου σας.

Comments are closed.

Ψηφιακή Σύγκλιση – ΕΣΠΑ – Δράση Eco Commerce

banner espa

Διεύθυνση (Address)

4 χλμ ΕΟ Ιωαννίνων-Αθηνών
Τηλέφωνο1 : 26510 47605
Τηλέφωνο2 : 26510 47615
Φαξ : 26510 47625

4 Km Ioannina-Athens NatRd
Phone1 : (+30) 26510 47605
Phone2 : (+30) 26510 47615
Fax : (+30) 26510 47625

Website : protogeros.gr
Email : info@protogeros.gr

(Our Privacy Policy) Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Διαβάστε εδώ την πολιτική με την οποία η "ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΑΕΒΕ" συλλέγει, διατηρεί και χρησιμοποιεί πληροφορίες προσωπικών δεδομένων.

Read here our website's Privacy Policy.

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης (Terms of Use)

Διαβάστε εδώ τους όρους χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου από τους οποίους δεσμεύεστε.

Read here our website's Terms of Use.

social1 social1 social1
Αλλαγή μεγέθους