banner

Γενικά

 

Αποστολές δεμάτων μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους : 

  • Με τα υπεραστικά λεωφορεία (ΚΤΕΛ)
  • Με εταιρεία ταχυμεταφορών (ΤΝΤ , ACS , Γενική, κλπ)
  • Με πρακτορείο μεταφορών – φορτηγά εθνικών μεταφορών.
  • Με το ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)
  • Με ταξί, εφ όσον αυτό είναι εφικτό.
  • Με τα φορτηγά μεταφορικά μέσα της επιχείρησής μας κατά την επίσκεψη του πωλητή μας, με συχνότητα τουλάχιστον δύο και πλέον φορές την εβδομάδα στις πόλεις της ΒορειοΔυτικής Ελλάδος.
  • Τέλος, παραλαβή από τις αποθήκες μας με δικό σας μεταφορικό μέσον και με επιπλέον έκπτωση στις αγορές σας!

 

  1. Η εταιρεία μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη παράδοση των εμπορευμάτων από την πλευρά μας στο μέσο μεταφοράς το οποίο έχετε επιλέξει. Πέραν όμως της προσπάθειάς μας θα θέλαμε να λαμβάνετε υπ όψιν τις υπάρχουσες κυκλοφοριακές  συνθήκες της πόλης, πιθανές απεργιακές κινητοποιήσεις ή άλλους αστάθμητους παράγοντες, ακόμη και την ύπαρξη πελατών των οποίων η παραγγελία έχει προηγηθεί της δικής σας και να μας δίνετε επαρκή χρόνο ώστε να προλαμβάνουμε εγκαίρως το μεταφορικό μέσον της εκάστοτε επιλογής σας. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν μπορούμε να αναλάβουμε την υποχρέωση αποζημίωσής σας εξαιτίας καθυστερημένης παράδοσης υλικών.

 

  1. Η  ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΑΕΒΕ αναγνωρίζοντας τη σημασία ελαχιστοποιήσεως του κόστους των μεταφορικών στις αγορές σας, λόγω του μεγάλου όγκου των δεμάτων τα οποία διακινεί, έχει κάνει επί μέρους κοστολογικές συμφωνίες με τους κυριώτερους μεταφορείς για αυτόν τον σκοπό. Η χρέωση γίνεται με την μικρότερη δυνατή δαπάνη για εσάς επί του παραστατικού πώλησης, εκτός εάν εσείς έχετε αποφασίσει για το αντίθετο. Τα παραδιδόμενα στον εκάστοτε μεταφορέα εμπορεύματα διακινούνται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και ασφαλίζονται μόνον κατόπιν αίτησής του, με την προϋπόθεση ότι θα επιβαρυνθεί με την σχετική δαπάνη.

     

  1. Για την καλύτερη και ανέξοδη εξυπηρέτησή σας μεταφέρουμε τις προγραμματισμένες παραγγελίες σας με τα φορτηγά μεταφορικά μέσα της επιχείρησής μας στον χώρο σας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Τα φορτηγά συνήθως φορτώνονται την προηγούμενη ημέρα από αυτήν της αποστολής ή πολύ νωρίς το πρωί της ιδίας ημέρας, για να προλαβαίνουμε την διανομή των δεμάτων στους πελάτες μας. Ακόμη και στις περιπτώσεις επειγουσών παραγγελιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζύ μας εγκαίρως για να τις συμπεριλάβουμε στην διανομή νωρίς το επόμενο πρωί. Δώστε μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με τον οικονομικότερο, συντομότερο και καλύτερο τρόπο.

 

ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΑΕΒΕ – 2013

                                                                                    

 

Comments are closed.

Ψηφιακή Σύγκλιση – ΕΣΠΑ – Δράση Eco Commerce

banner espa

Διεύθυνση (Address)

4 χλμ ΕΟ Ιωαννίνων-Αθηνών
Τηλέφωνο1 : 26510 47605
Τηλέφωνο2 : 26510 47615
Φαξ : 26510 47625

4 Km Ioannina-Athens NatRd
Phone1 : (+30) 26510 47605
Phone2 : (+30) 26510 47615
Fax : (+30) 26510 47625

Website : protogeros.gr
Email : info@protogeros.gr

(Our Privacy Policy) Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Διαβάστε εδώ την πολιτική με την οποία η "ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΑΕΒΕ" συλλέγει, διατηρεί και χρησιμοποιεί πληροφορίες προσωπικών δεδομένων.

Read here our website's Privacy Policy.

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης (Terms of Use)

Διαβάστε εδώ τους όρους χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου από τους οποίους δεσμεύεστε.

Read here our website's Terms of Use.

social1 social1 social1
Αλλαγή μεγέθους